avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dublu divort!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dublu divort!

Buna!
Ce se intampla in cazul in care am intentat proces de divort si eu si sotul meu, care are domiciliul in strainatate (domiciliul procedural la un anume avocat aici in tara, cica).
Din casnicia noastra a rezultat un copil, care are la mom de fata mai putin de un an. Pot s-o refuz in instata pe mama sotului meu care este si raspunzatoarea divortului nostru, si implicit sa isi vada nepotul din moment ce nu a avut nici macar bunavointa sa il cunoasca?
Se va face conexarea si se vor judeca ambele divoruri la instanta competenta.
Daca mama lui are procura il poate reprezenta daca are resedinta cu acte in strainatate.
Pai daca ati vrut sa cunoasca copilul si femeia si-a dat seama mai tarziu, care e problema? Nu o faceti din razbunare, copilul e principal si el are nevoie de rudele lui. Toate, bune, rele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După 10 ani de căsătorie, divorț. vreau să plec din casă cu cei doi minori, cum să fac ca să nu mă bage la părăsire de domiciliu? Katycre84 Katycre84 Bună seara! După 10 ani de căsnicie cu bune si cu rele dar mai multe rele violență , lipsă de libertate nu aveam voie să ies din casă fără acordul ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge acasa in romania cu copilul daca el nu este de acord? Beatrice85 Beatrice85 Buna ziua, Am o mare raguminte daca ati putea sa ma ajutati cum sa fac in urmatoarea problema:sunt casatorita de 3 ani si in urma cu 2 ani am plecat dupa ... (vezi toată discuția)