buna ziua!asi dori daca se poate un sfat.au ajuns probele de sange...cu o valoare de 1.la prima proba si 0,85 la a doua proba.credeti ca ar fi cazul sa cer o recalculare?sau ce sa fac?va multumesc anticipat celor care vor sa imi dea vreun sfat
deci sfatul dvs pt mine ar fi sa stau linistit sa-mi mentin declaratia si atat?fara sa mai incerc sa cer o recalculare ,ca oricum ar fi in zadar...?
dar oare in cazul meu este posibil sa scap doar cu suspendare?
Calculul retroactiv se cere in functie de situatia de fapt, daca a trecut de pilda mai mult de 30 de minute intre momentul opririi si momentul recoltarii primei probe, daca considerati ca erati in panta ascendenta a alcoolemiei si posibil ca in momentul opririi valoarea din sange sa fie mai mica, este posibil chiar organul de urmarire sa solicite calculul retroactiv, in Bucuresti sunt sectoare la care calculul retroactiv se cere intotdeauna de catre procuror.
Alcoolemie 0.59
ralucagrigore
Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)
Schema simpla
glofiish
0.44 - etilotest
0.75 - sange (proba 1)
0.60 - sange (proba 2)
0.95 - recalculare
-------------------------------------------
stiu ca 0.44 este peste ... (vezi toată discuția)