avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal art 291
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal art 291

Buna Ziua !!! Am chiteva intrebari si va voi fi foarte recunoscator pentru orice informatsie de ajutor!!! Am fost oprit la frontiera cu automobilul cu ITP fals care mi la vindut o persoana necunoscuta in alta tara si sa intocmit un dosar penal in baza articolului 291 .Spunetimi varog care sint sanctiunile si ce trebue sa fac si la ce ar trebui sa ma astept !!!!! Muuuultumesc Anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:52, 13 Octombrie 2013
In cazul meu pot sa sper la o amenda administrativa ???!!! Asi avea nevoe de un avocat ori procedura va fi simpla si repede ???!!!
Procedura simpla si rapida in cazul unui dosar penal mai rar, oricum nu cred ca poate sa va anticipeze cineva aceast lucru.
Daca nu ati stiut nu sunteti vinovat si nu ar trebui aplicata nici macar o amenda administrativa.

Este bine sa aveti avocat la urmarirea penala pentru a se interesa ce parere au politistii.
Daca va considera vinovat trebuie sa incerce sa va apere pentru a nu se ajunge la instanta.

Eu nu as crede ca s-ar aplica amenda administrativa de procuror in acest caz, ci ca v-ar trimite in judecata insa orice este posibil.
Depinde si de gravitatea faptei si mie imi pare de o gravitate destul de ridicata...
Dar daca nu ati stiut sunteti nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata mariamem mariamem Buna ziua Care este pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata cu scopul modificarii actului constitutiv al societatii in adunarea aga? Am ridicat ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri weekman weekman Ce se intampla in cazul cand cineva isi falsifica diploma de bacaleaurat si pe langa acest lucru este detinator de PFA si se afla dupa 4 ani de exemplu ca a ... (vezi toată discuția)
Reclamant pentru fond (uz de fals) vivi_sil vivi_sil va salut cu respect ami puteti spune si mie ce inseamna HOTARARE CARE SA TINA LOC DE ACT AUTENTIC SI CARE AR FI PEDEASA SAU AMENDA PENTRU UZ DE FALS ... (vezi toată discuția)