avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata

Buna ziua.Am avut un salariat cu un cim pe perioada determinata ,perioada maxima de prelungire de 3 ani, implinindu-se la inceputul lunii aug.2013.Avand in vedere ca atunci ,la acea data salariatului nu i s-a putut schimba natura cim din perioada determinata in perioada nedeterminata,pentru ca nu aveam ce sa-i mai oferim de lucru,contractul de munca a incetat de drept, in baza art.56 lit.i.Acum la inceputul lunii noiembrie am vrea sa-l reangajam,pentru ca lucrurile s-au mai indreptat ,oarecum.Este posibil sa-l reangajam pe acelasi post?Trebuie sa tinem cont de o anumita perioada de le data incetarii fostului cim? Mentionez ca persoana este un pensionar,pensionat pentru limita de varsta(nu stiu daca are vreo relevanta acest lucru).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 9 Octombrie 2013
Il puteti reangaja pe acelasi post, nu aveti nicio interdictie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare art 56 lit.d din codul muncii dorutza33 dorutza33 Buna ziua, Art.56 lit.d din Codul Muncii (modificat prin Legea 49/2010) se aplica si in cazul persoanelor cu CIM pe perioada nedeterminata care cumuleaza ... (vezi toată discuția)
Speta interesanta Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Salariatul X, pensionat pentru limita de varsta, reangajat cu CIM pe perioada nedeterminata, in sectorul privat, este gasit de catre Comisia de cercetarea ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar cu contract de munca perioada nedeterminata sau determinata? chrboc chrboc Buna ziua si multumesc in avans pentru raspuns. Situatia este urmatoarea: am o angajata care s-a pensionat 1999 pentru limita de varsta. Patru ani a lucrat la ... (vezi toată discuția)