avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut o solutie sau un sfat - despartire in fapt
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut o solutie sau un sfat - despartire in fapt

Buna seara sunt casatorita am o fetita de 1 an si 10 lunisi problema mea este ca in relatia noastra au aparut certuri care de putin timp s-au finalizat cu batai.Sotul nu mai sta cu noi dar in schimb primesc amenintari si ma obliga verbal sa ii las fata ca si el are drepturi,asta in cazul in care noi deocamdata nu suntem divortati.intrebarea mea este sunt obligata sa ii las fata pe weekend cum vrea el sau nu?si in cazul in care vine peste mine sa ma ameninte in casa ce masuri de precautie as putea avea?V-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai raspunde la aceste intrebari.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: PaolaD , utilizator 23:16, 9 Octombrie 2013
Cred ca atata timp cat sunteti inca casatoriti si nu exista o decizie judecatoreasca care sa spuna cand si cat sa stea copilul la el nu cred ca sunteti obligata sa dati fetita. Pentru inceput cred ca ar trebui sa faceti o plangere la politie, ca va abuzat si ca va ameninta si mai apoi sa incepeti procedurile de divort. Fara sa va fie teama, pentru fetita ta trebuie sa treci peste orice si sa lupti pentru linistea ei. Succes si nu te lasa niciodata intimidata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa il dau in judecata pe tatal copilului meu deny4 deny4 buna,ma numesc diana si am o fetitza de 2 ani si 2 luni..iar in tot acest timp tatal fetitzei mele nu a contribuit cu nimic la cresterea fetei..nu a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura pentru scoaterea minorului din tara llm llm buna seara fosta sotie a revenit in tara pentru ca are nevoie de semnatura prietenului meu pentru a se putea stabili cu fetita in afara, iar el nu vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fug cu fetita de acasa, din spania renegation renegation Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva? Sunt in Spania cu fiica de 3 ani si sotul. Casatoriti in Romania. De mai bine de 6 luni casatoria noastra s-a ... (vezi toată discuția)