Buna seara sunt casatorita am o fetita de 1 an si 10 lunisi problema mea este ca in relatia noastra au aparut certuri care de putin timp s-au finalizat cu batai.Sotul nu mai sta cu noi dar in schimb primesc amenintari si ma obliga verbal sa ii las fata ca si el are drepturi,asta in cazul in care noi deocamdata nu suntem divortati.intrebarea mea este sunt obligata sa ii las fata pe weekend cum vrea el sau nu?si in cazul in care vine peste mine sa ma ameninte in casa ce masuri de precautie as putea avea?V-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai raspunde la aceste intrebari.Va multumesc
Cred ca atata timp cat sunteti inca casatoriti si nu exista o decizie judecatoreasca care sa spuna cand si cat sa stea copilul la el nu cred ca sunteti obligata sa dati fetita. Pentru inceput cred ca ar trebui sa faceti o plangere la politie, ca va abuzat si ca va ameninta si mai apoi sa incepeti procedurile de divort. Fara sa va fie teama, pentru fetita ta trebuie sa treci peste orice si sa lupti pentru linistea ei. Succes si nu te lasa niciodata intimidata!