avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Afirmatia judecatorului: vreau cu executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Afirmatia judecatorului: vreau cu executare

intr un proces penal procurorul zice ca in termenul urmator vor fi dezbateri daca pedeapsa va fi cu suspendare sau cu executare (fiind vorba de concurs de infractiuni) iar JUDECATORUL zice ca,citez "vreau cu executare" (fiind nervos la mine ca tot am amanat termenele cu diferite motive)si repet,judecatorul a zis ca vrea cu executare...
este motiv de casare si de stramutare?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2013
oltul, utilizator
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 10:02, 10 Noiembrie 2013
Cred ca le citeaza ca nu s-a indeplinit procedura de citare cu acestea si nu ca va simpatizeaza sau ca incearca sa va impace, desi acest din urma lucru AR FI benefic tuturor....cred!
daca totusi nu ies bine,cu afirmatia "vreau cu executare" pot sa obtin ceva in recurs? o casare sau ceva? (nu am recuzat)
Depinde de inregistrarile facute, dar si de celelalte probe administrate in cauza...e greu de precizat acest aspect, dupa cele relatate de dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Recuzarea executorului judecatoresc Irina S. Irina S. Procedura de judecata a cererii privind recuzarea executorului judecatoresc este aceiasi cu cea privind recuzarea judecatorului? Daca da, inseamna ca in ... (vezi toată discuția)
Legea privind mãsurile de accelerarea a soluþionãrii proceselor victoria75 victoria75 Ma poate ajuta cineva cu informatii privind recuzarea completului de judecata,conditiile in care se poate cere acest lucru conform legii privind masurile de ... (vezi toată discuția)