avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca inexistent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca inexistent

Buna ziua.Am nevoie de un sfat.Am lucrat ani de zile la o firma, recent am aflat ca de fapt lucram pe negru .Peste tot figurez ca nesalariata .Ce pot sa fac sa recuperez ani? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriella73 , utilizator 11:49, 10 Octombrie 2013
In primul rand, sesizati ITM-ul care in urma controlului efrectuat va dispune incheierea si inregistrarea c.i.m.

In al doilea rand, va trebui sa promovati o actiune in instanta la care sa atasati si raspunsul ITM-ului. Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii avioane avioane Buna ziua.Am lucrat barman o luna fara a mi se incheia un contract de munca,cu toate ca imi fusese promis.Am plecat,dar nu am primit nici un ban.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat cu carte de munca! r1vlaicu r1vlaicu Sunt angajat la un patron cu activitate in constructii!De peste 40 de zile.Dar inca refuze sa imi dea bani pe perioada muncita!Ce pot face?Dan! (vezi toată discuția)
Am primit o decizie de desfacerea contractului de munca.....ce trebuie sa fac Ianis24sim@yahoo.com Ianis24sim@yahoo.com In data de 11.04.17 am primit desfacerea contractului de munca cu acordul ambilor partii .....la 3 zile de cand am plecat acasa in pauza de recuperare fara a ... (vezi toată discuția)