avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datorii impozit pfa si CASS dupa deces
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datorii impozit pfa si CASS dupa deces

Buna ziua,
In urma decesului unei persoane detinatoare a unei PFA au ramas datoriile catre bugetul de stat, respectiv CASS si impozitul pe venit. Intrebarea mea ar fi daca aceste datorii raman de plata mostenitorilor sau se sterg automat. Mentionez ca persoana nu a fost casatorita si nici copii nu are, doar mama.
Va multumesc mult si va urez tuturor o zi frumoasa.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: antalia , utilizator 13:36, 10 Octombrie 2013
Datoriile pfa decedat vor fi platite de catre mostenitorii care au acceptat succesiunea.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces....platim noi urmasii impozitele restante al decedatului???? cezar_bn cezar_bn buna ziua as dori si eu un raspuns daca stiti cumva...anul trecut a decedat tatal meu si avea ceva datorii la taxe si impozite neplatite,acum mi-a venit cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune Lucian27 Lucian27 Dupa moartea mamaei au ramas 3 fiice dintre care numai una a acceptat succesiunea, a ingrijit-o pe mama in timpul vietii si s-a ocupat de inmormantare. Vreau ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie firma steef steef Cineva,decedat,a detinut o firma PFA profesie liberala firma care a ramas cu datorii la stat(TVA care este o datorie facuta pe CUI ,spre deosebire de CASS care ... (vezi toată discuția)