avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza grafoscopica

buna seara, va rog sa va exprimati o parere in urmatoarea chestiune:intr-o cauza amcerut efectuarea unei expertize grafoscopice asupra unei semnaturi denuntata de mine ca falsa. clientul meu care contesta ca pe o comunicare ar fi semnatura lui a fost prezent in fata instantei si a executat mai multesemnaturi in vederea compararii lor cu cea pe care am denuntat-o ca falsa. concluzia expertului a fost ca nu se poate conchide daca semnatura incriminataapartine clientului meu. am solicitat o noua expertiza efectuata de 3 experti care a concluzionat la fel. expertul parte pe care l-am angajat sa formuleze obiectiuni spune ca este imposibil sa nu se poata concluziona in mod cert daca este sau nu semnatura clientului meu. ce mai pot sa fac in aceasta cauza? Undeva am citit ca exista un organism de supervizare a expertizelor, dar nu-mi mai amintesc exact.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:37, 17 Octombrie 2013
In mesajul meu anterior, am intrebat care este parerea expertului parte pe care l-ati angajat dvs. si de ce acesta nu isi scrie propria parere pe care sa o depuna la dosar.
In final va trebui sa acceptati hotararea instantei de judecata, care are la dispozitie pentru analiza toate documentele din dosar (acte, expertize, experimentul cu semantura in fata instantei, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie ... Madalin251988 Madalin251988 Buna seara se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie doar cu o copie a unui act de vanzare cumparare? Multumesc (vezi toată discuția)
Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)