avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pt plata indemnizatiei de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pt plata indemnizatiei de concediu maternal de catre CASMB

Buna seara.ce acte trebuie depuse la CASMB pentru preluarea platii indemnizatiei de concediu maternal?sunt insarcinata si contractul de munca imi expira inainte cu 2 saptamani de a naste,ceea ce inseamna ca voi fi platita de CASMB.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:30, 11 Octombrie 2013
Raspunsul la intrebare il gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu risc maternal mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: -sunt insarcinata in 27 de saptamani; -din 24 martie sunt in concediu medical (cod 01) acordat de ginecolog pt ... (vezi toată discuția)
Plata prenatal deea_seer deea_seer Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt însărcinată în 22 de săptămâni momentan sunt angajata dar îmi expiră contractul pe 17 martie. ... (vezi toată discuția)
Risc maternal? Ioana Leș Ioana Leș Buna ziua!Sunt angajata la o firma de 9 luni de zile.De curând am aflat ca sunt insarcinata in 6 săptămâni.As dori sa stau pe risc maternal deoarece locul ... (vezi toată discuția)