Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi,
defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram pe picior de plecate si ne-au deschis porbagajul masini care era cu cateva canistre de combustibil,faptasul a recunoscut tot iar restu am declarat ca nu am fost cu el si ca acum neam intalnit...si nu stiam ce face sau ce a facut,el a declarat contrariul ca a fost cu noi si ca e adevarat ca am furat,ce ar fi de facut cand vom fi chemati la cercetari penale pt declarati?isi mai poate modifica declaratia faptasul?ce ar fi bine sa spuna?poate declara ca nu a furat si ca acolo le-a gasit?isi mai poate modifica declaratia spunand ca nu am fost cu el?deoarece nu exista martori si nu am fost prinsi nimeni in fapta ,si care ar fi consecintele avand in vedere ca nu am mai avut probleme cu politia nici unul (fara antecedente)?multumesc frumos
Este hazardat a emite raspuns datorita informatiilor succinte si putin relevante
Daca sunteti citat la organele de cercetare,avand in vedere numarul de persoane implicate,
este de preferat sa declarati adevarul
Dvs ce calitate ati avut in "afacere"? Ati asigurat transportul marfii sustrase ?
In functie de probe si situatia de fapt trebuie sa va consolidati apararea, daca exista probe care care va incrimineaza si va mentineti declaratiile contradictorii nu este de recomandat, o atitudine nesincera care ingreuneaza cercetarea o sa atarne greu mai tarziu pentru dvs.
Furt auto
sdsr1
As avea o intrebare: Un prieten a furat o masina din Bucuresti si a fost prins la Constanta. In declaratie a scris ca si eu as fi implicat in acest caz, desi ... (vezi toată discuția)