avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins la furat de combustibil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins la furat de combustibil

Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi,
defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram pe picior de plecate si ne-au deschis porbagajul masini care era cu cateva canistre de combustibi
Dupa declaratile care au urmat la sediul politiei ni sa spus ca vom fi anuntati si chemati pt cercetare,a trecut de atunci jumatate de an si nici un semn
care sunt riscurile la care sunt expus conform noului cod penal avand in vedere ca nu am antecedente penale??
Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:19, 8 Februarie 2014
Puteti primi o pedeapsa cu suspendare sau ceva asemanator...
de ce dureaza asa demult stadiul de cercetare?practic de atunci nu am mai primit nici un semn din partea politiei
din cate ne-au spus atunci va mai urma o tura de declarati ,deaorece am fost 4 persoane si am dat declarati diferite
intrebarea mea este care este pedeapsa mea minima si pedeapsa maxima?
in tot acest timp e posibil sa fiu urmarit in vederea activitatii mele infractionale?
E greu de spus cuantumul pedepsesi dar aveti sanse sa nu ajungeti la inchisoare.
Depinde si cum veti pleda si depinde si de alte lucruri.
conform vechiului cod penal incadrarea este de la 4 la 18 ani si e cam greu de luat cu suspendare ainsa functie de antecedentele dvs penale si personale nimic nu e imposibil.
acum cu noul cod incadrarile sunt mai mici si poate .... cine stie.

Alte discuții în legătură

Am fost prins la furat de combustibil denisescu denisescu Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi, defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram ... (vezi toată discuția)
Tentativă de omor cu spitalizarea victimei de 10 zile BiancaBB BiancaBB Bună. Fratele meu a avut o altercație cu un prieten, fiind provocat de acesta a folosit un briceag și i-a aplicat niște lovituri în zona stomacului ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis ely_3n ely_3n Buna ziua, Trei prieteni de-ai mei au fost gasiti, la un control de rutina al celor de la DIICOT, cu aproximativ 7 grame de cannabis la ei - doi aveau cate ... (vezi toată discuția)