avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Platirea impozitului direct din cont - forme necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Platirea impozitului direct din cont - forme necesare

Am inteles ca este posibil sa ti se ia plata impozitului direct din cont . E vorba de localitati diferite , intrebarea mea este cum ar putea trimite acordul scris mama mea la circa financiara ca la anu sa plateasca in felul asta impozitul ?
Cel mai recent răspuns: liana1963 , utilizator 18:54, 7 Noiembrie 2013
Numai in conditia in care intocmiti cu banca in care aveti contul precum si cu primariile sau directiile Admin financiare respective un contract de direct debit iar la data mentionata se face retragerea sumei respective din contul dvs.
multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lunara a cotelor de intretinere-bloc, prin banca! Maria2143 Maria2143 Buna ziua! Un proprietar al unui apartament achita cotele lunare de intretinere in contul asociatiei, plata efectuata din contul personal, oricare alta ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire executor ContSters56278 ContSters56278 ce posibilitati legale ? am la indemana sa -l fac pe executor sa popreasca contul debitorului meu?Pot sa cer in scris sa popreasca contul debit ? Dosarul este ... (vezi toată discuția)
Depuneri dari catre stat cornelusha cornelusha Buna seara ,sunt pres.la o A.P. In com.Ex.s-a hotarat ca plafonul de casa sa fie 200lei.Sunt unic Admin.al contului din banca ,si asta pt.ca nu am incredere in ... (vezi toată discuția)