avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Unchiul meu(fratele mamei)mi-a facut un act notarial de donatie prin care mi-a lasat casa,ii prezent eu m-am certat cu mama si actul de donatie este la ea,m-a amenintat ca rastoarna actul,au trecut 2 ani de cand am facut actul,in tot acest timp eu am indeplinit toate clauzela din act.
intrebare:poate rasturna actul?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:26, 17 Octombrie 2013
Donatia poate fi revocata de catre donator, in anumite conditii.

Greu de presupus ca mama dvs. ar avea vreo putere.

Dar, pentru mai multa siguranta, ar fi bine sa consultati un avocat, caruia sa-i explicati in detaliu toata situatia dvs.
unchiulmeu nu are si nu avut niodata sotie sau copii,iar mamadoreste sa-l influenteze pe el sa revoce donatie,daca nu cer prea mult as dori sa stiu cateva din conditiile necesare pentru a revoca actul.multumesc.
Unchiul dvs. singur poate revoca donatia facuta dar in conditiile in care demonstreaza ca l-ati neglijat in toate privintele sau ca ati atentat la viata lui.
Solicitati mamei sa va dea actul altfel puteti sa ii faceti plangere la poiltie pentru sustragere de acte. Vorbiti cu unchiul dvs si aflati un punct de vedere privitor la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie locuinta mama-fiica Miniki Miniki Buna ziua ! Mama doreste sa imi faca act de donatie pentru locuinta a carei proprietara este (presata fiind de catre bunici si de catre fratele sau/unchiul ... (vezi toată discuția)
Probleme partaj dynamiteeeee2000 dynamiteeeee2000 Buna ziua. Acum un an parintii au divortat , iar la momentul partajului apartamentul in care locuiam avea cadastrul si intabularea in curs de finalizare fapt ... (vezi toată discuția)
Testament vs donatie Sudsemnatu Sudsemnatu Buna ziua, Unchiul meu ( inca in viata) i-a facut testament mamei mele ( acum 15-20 de ani ) pe doua gropi dintr-un cimitir. Intre timp relatiile s-au mai ... (vezi toată discuția)