avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decontarea abonamentelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decontarea abonamentelor

Lucrez in invatamant, in mediul rural, si pana in octombrie anul trecut ni s-au decontat cheltuielile de transport de catre primarie existand si o lege care prevede acest lucru. Domnii consilieri s-au gandit ca si asa avem salarii prea mari si nu mai vor sa ne plateasca transportul. In situatia mea sunt si alti colegi si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa facem ca sa dam Primaria in judecata. Fiecare cadru didactic navetist trebuie sa faca o cerere personala de dare in judecata sau se va face o cerere colectiva, cu tabel nominal atasat si sindicatul isi va delega juristul care sa ne reprezinte? Va multumesc anticipat!
va puteti organiza intr-un grup de colegi, care prin intermediul unui avocat, puteti cere in instanta rezolvarea problemei sau sindicatul poate sa o faca in numele dumneavoastra prin jurist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz decontare naveta liviuaa liviuaa buna seara. sunt un cadru didactic caruia i se refuza decontarea nevetei. mai exact primarul a spus ca e implicat in mai multe afaceri si nu mai are bani pt ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)