avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa gestiune

daca sunt angajat pe la o firma , dar activitatea o desfasor pentru o alta firma, pot fi acuzat de lipsa in gestiune pentru firma cu care nu am nici un contract dar pentru care am desfasurat activitatea?Cele 2 firme au acelasi patron faptic, teoretic nu stiu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 13 Octombrie 2013
Da, puteti fi acuzat de asa ceva, chiar daca nu aveti raport de munca cu cea de-a doua societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul refuza sa ma primeasca la serviciu Talida Covaci Talida Covaci In luna martie, un om de afaceri a cumparat un magazin din Bucuresti la care existau doua vanzatoare. La sfarsitul lunii iunie i-a spus uneia dintre ele ca nu ... (vezi toată discuția)
Gestiune firma en-gros ContSters95382 ContSters95382 Sunt angajat la societate comerciala cu profil vanzari piese industriale, vanzari tip en-gros de 6 ani , pe postul de lucrator gestionar. La angajare nu am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere / subinchiriere domeniu de activitate adimacker adimacker Doresc sa inchiriez o spalatorie auto de la o firma. Acum intervine problema...pot inchiria de la firma respectiva spatiul si domeniul de activitate si sa ... (vezi toată discuția)