Am situatia unui proces de partaj, la care s-a cerut amanare la prima infatisare datorita unor motive obiective. Doresc sa aduc o proba noua in proces dar nu am inteles care este termenul legal de depunere. Cu 5 zile inainte de prima infatisare sau cel tarziu la prima infatisare?
Mai mult cu noul NCC am purtat o corespondenta scrisa- intampinare, raspuns, etc. cu partea adversa , ultimul raspuns scris fiind al meu.
Mi s-a spus ca la prima infatisare reclamantul va aduce obiectii la ce am scris ultima data, obiectii pe care va trebuie sa le analizez, deci si urmatoarea infatisare va fi cu amanare pentru ca trebuie sa studiez obiectiile.
In acest context intreb din nou, cand se depune noua mea proba-ff importanta pentu mine pentru a fi acceptata de instanta?
Cu multumiri
Probabil ca la acest moment nu s-a discutat probatoriul.
Inteleg ca ati trecut doar de etapa regularizarii cererii, urmanda ca de acum incolo sa se puna in discutia partilor probele de care inteleg sa se foloseasca.
Proba la care faceti referire ca este esentiala, urmeaza sa o depuneti la primul termen de judecata la care se vor discuta probele de care inteleg sa se foloseasca partile in proces.
Dupa incuvintarea de catre instanta a probei pe care doriti sa o solicitati, puteti sa o depuneti.