avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea unui cetatean italian in Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea unui cetatean italian in Italia

Buna ziua,
Am o nelamurire cu privire la tipul de contract incheiat de o firma din Romania cu un cetatean italia in Italia, pentru prestarea de servicii in Italia. Se aplica echivalentul contractului de prestari de servicii civile din Italia?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 14 Octombrie 2013
Se poate face c.i.m. cu acel cetatean italian pentru a presta munca in Italia.
Multumesc pentru promptitudine, forma CIM va fi a noastra sau a lor? si unde se va inregistra?
Daca angajatorul este roman, atunci forma c.i.m. este cea prevazuta in Ordinul nr.64/2003. Acesta se completeaza si se transmite prin REVISAL.

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si executarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neinregistrat itm Electrojazz88 Electrojazz88 Buna ziua! M-am angajat acum 3 luni ca operator call-center si am semnat un contract la angajare! Recent am verificat la ITM, iar contractul meu nu este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Ana1961 Ana1961 Cu privire la inregistrarea unui contract de munca care nu are nr de inregistrare si stampila ITM doar un simplu antet in coltul sus din dreapta care ... (vezi toată discuția)
Problema contract individual de munca istrate01 istrate01 buna ziua si bine vam gasit tuturor utilizatorilor acestui forum,am o problema destul de delicata si am nevoile de parerile dvoastra.eu beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)