avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Buna ziua;
Eu stau la curte si am de mai multi ani asigurare facultativa la casa in care sunt incluse si punctele din cea obligatorie, am auzit acum ca pe langa cea facultativa suntem obligati sa o facem si pe cea obligatorie dar asiguratorul meu mi-a spus ca nu sunt obligata sa o fac si pe cea obligatorie pt. ca eu am continuitate. Mi-a spus ca sunt obligati doar cei care incheie asigurarea dupa ce a aparut modificarile la lege. As vrea sa stiu daca este adevarat ca eu nu trebuie sa o mai fac pe cea obligatorie pt ca am continuitate
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 14:43, 15 Octombrie 2013
Cand expira cea facultativa sunteti obligat sa faceti cel putin asigurarea obligatorie.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei trennet trennet In primul rand CRACIUN FERICIT tuturor si LA MULTI ANI! Ma intereseaza daca sunt obligata de lege sa inchei asigurarea obligatorie de 20 euro, avand in ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta gabi.b gabi.b In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta anacami2 anacami2 in legatura cu asigurarea obligatorie. eu am asigurare facultativa panba in 28 aprilie. de la asigurari ardaf mi s-a spus ca e obligatoriu sa mi-o fac si pe ... (vezi toată discuția)