avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare

Buna seara,

Sunt deja la a treia amanare a pronuntarii sentintei intr-un proces civil cu pretentii. As dori sa stiu de cate ori se poate amana pronuntarea sau daca este normal sa se amane de atatea ori... Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ca_Ami , utilizator 19:37, 16 Octombrie 2013
nu este normal... dar, nici anaormal... e o practica curenta a instantelor, mai ales cand au multe dosare de solutionat.

Nu exista un termen limita.
Dar aceste amanari pot fi considerate tergiversare? La acelasi tribunal, in aceeasi perioada, la un alt complet, aceeasi speta ( alt reclamant, acelasi parat ) a avut castig de cauza reclamantul ( si eu tot reclamant sunt ) din prima sedinta... Pot fi date doua pronuntari diametral opuse ? Sau se tot amana pana cand paratul ajunge la.... ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Cand devine executorie o sentinta?.... arhontele arhontele La data la care a fost pronuntata solutia in sedinta Tribunalului?Sau la data la care sentita ajunge prin posta la angajator? (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare madalyna madalyna Vi s-a mai intamplat sa se amane pronuntarea de 2 ori consecutiv? Conform art.260(1) Cod Procedura Civila, instanta poate amana pronuntarea pentru un termen ... (vezi toată discuția)