avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de repunere pe rol

Buna seara,

Daca mi-a fost anulata reexaminarea din vina judecatorului ca nu a vazut ca eu am semnat cererea si toate actele(motiv pentru care mi-a fost anulata succesiunea), cat ma costa o repunere pe rol? Se plateste? Multumesc.
Repunerea pe rol se solicita daca s-a pronuntat o incheiere de suspendare a cauzei.

La dvs. cred ca este vorba de o noua actiune si nu o repunere pe rol... eu asa inteleg!

Daca este asa, atunci taxa de timbru se achita integral.

Mai bine incercati, daca mai sunteti in termen, sa exercitati una din caile de atac posibile (apel sau recurs).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ce se întâmplă Madalina1991 Madalina1991 Încheiere Admite excepţia netimbrării cererii de repunere pe rol a cauzei, invocată din oficiu. Anulează cererea de repunere pe rol a cauzei, formulată ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)
Exceptia de netimbrare a cererii de apel. Întrucât apelul formulat ... keeper keeper EXCEPTIA DE NETIMBRARE A CERERII DE APEL. Întrucât apelul formulat nu a fost legal timbrat, prin rezoluția din data de 15.11.2019, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)