buna ziua am un credit la care sunt restanta,m-am trezit ca mi s-a oprit tot salariu fara o hotarire judecatoreasca ,cind m-am dus sa cer explicatii dl director mi-a comunicat ca are acest drept ,dupa ce am facut reclamatie mi-a reziliat contractul,are acest drept?ce pot face mai departe?avind in vedere ca mi-a tras salariu 100%
Este legal acest mod de a proceda. Sunteti datoare toata suma, plus dobanda penalizatoare si alte costuri, atunci cand se declara scadent anticipat tot creditul. Lecturati contractul semnat cu banca .
bn ok si ce pot sa imi faca,daca nu am casa nu am masa numai poprire pe venituri?dar nu 100% ca acuma?
oricum numai ei au drepturi noi ca si oameni de rand nu avem
Creditorul va incerca sa isi recupereze suma de bani. Se vor adauga si cheltuielile de executare. Daca nu aveti alte bunuri, atunci va continua poprirea pe salariu.
Daca v-a fost oprit 100% salariul aveti posibilitatea de a formula contestatie la executare.
Contestatia la executare se face in instanta in termen de 15 zile de cand ati aflat despre poprire.
Situatia cu angajatorul dvs este un alt litigiu la tribunal, conflicte de munca.
Luati legatura cu un avocat.