avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere salariu si desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere salariu si desfacere contract de munca

buna ziua am un credit la care sunt restanta,m-am trezit ca mi s-a oprit tot salariu fara o hotarire judecatoreasca ,cind m-am dus sa cer explicatii dl director mi-a comunicat ca are acest drept ,dupa ce am facut reclamatie mi-a reziliat contractul,are acest drept?ce pot face mai departe?avind in vedere ca mi-a tras salariu 100%
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 18:34, 18 Octombrie 2013
Este legal acest mod de a proceda. Sunteti datoare toata suma, plus dobanda penalizatoare si alte costuri, atunci cand se declara scadent anticipat tot creditul. Lecturati contractul semnat cu banca .

bn ok si ce pot sa imi faca,daca nu am casa nu am masa numai poprire pe venituri?dar nu 100% ca acuma?
oricum numai ei au drepturi noi ca si oameni de rand nu avem
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
ContSters303048, utilizator
Creditorul va incerca sa isi recupereze suma de bani. Se vor adauga si cheltuielile de executare. Daca nu aveti alte bunuri, atunci va continua poprirea pe salariu.

Daca v-a fost oprit 100% salariul aveti posibilitatea de a formula contestatie la executare.
deci am facut reclamatie la ei,trebuie sa astept raspunsul sau ma pot duce la un avocat?sau cum se procedeaza,?
Contestatia la executare se face in instanta in termen de 15 zile de cand ati aflat despre poprire.
Situatia cu angajatorul dvs este un alt litigiu la tribunal, conflicte de munca.
Luati legatura cu un avocat.

Alte discuții în legătură

Mediere-poprire pe salariu- executor judecatoresc Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu o executare judecatoreasca de infiintarea popririi pe salariu a unui imprumut bancar ( ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu fara incuviintarea executarii silite - abuz banca davidescucostel davidescucostel Buna ziua Problema mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita bobutanumihail bobutanumihail in 2012 am fost executat silit pentru un credit de neplatit.Dupa trei ani de poprire ,suma oprita fiind 60% din totalul de executat ,m-am trezit ca mai am de ... (vezi toată discuția)