avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii

buna ziua ..as dori o informatie va rog frumos..tocmai ce am venit in tara,, am lucrat in cipru la o renumita franchiza..vreo 8 ani si am cotizat la casa de asuguraride akolo o suma destul de frumusica..ar fi vreo posibilitate sa-mi recuperez ceva din bani respectivi.?.de somaj nu incape vorba pt,ca mi-am dat eu demisia si..am parasit si tara respectiva...auzisem ca ar fi o posibilitate..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 15 Octombrie 2013
angajati un avocat acolo si dati in judecata .
Incercati sa contactati Departamentul Muncii din cadrul Ministerului Muncii şi Asigurărilor Sociale din Cipru...

Procedura de soluţionare a litigiilor prevede următoarele etape:
- soluţionarea prin intermediul negoierilor directe;
- medierea de către Ministrul Muncii şi Asigurărilor Sociale (Departamentul Muncii);
- dacă litigiul nu se soluţionează, apelarea în instanţa de judecată sau la chestionarea publică cu acordul ambelor părţi, sau pronunţarea unui impas dacă nu se ajunge la soluţionarea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez in strainatate si angajatorul nu imi da salariul intreg :( andrei_ion andrei_ion Buna ziua, Lucrez in Cipru din luna septembrie,angajatorul mi a oprit \"depozit\" 600 euro din salariu la inceput,am acceptat deoarece nu am avut alta ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - recuperare salariu elisa2012 elisa2012 Buna ziua..nu stiu cu ce sa incep...am nevoie de un sfat urgent..eu nu locuiesc in tara,momentan sunt in cypru..am lucrat la un restaurant in urma cu o luna ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca dizirika dizirika Am o rugaminte,as vrea sa stiu si eu daca exista o baza de date in care se poate afla daca am contract de munca in strainatate,daca pot verifica din tara acest ... (vezi toată discuția)