avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in Romania, sot italian,sotie romanca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in Romania, sot italian,sotie romanca

in cazul initierii procedurii de divort intre cetatean italian si cetateanca romanca,din casatorie in italia,transcrisa in romania(amindoi avind rezidente in ambele tari).divort consensual,pot angaja un reprezentant legal pentru amindoi,in baza unei procuri facute de sotul italian si pot cere desfacerea casatoriei la tribunalul roman de care apartinem conform rezidentei?daca da,ulterior,sentinta va fi recunoscuta in italia?va trebui transcrisa,exact cum am facut pentru certificatul de casatorie?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:00, 15 Octombrie 2013
Divortul poate fi initiat de catre un avocat ( mandatar al unei reclamantului care locuieste in strainatate , conform procurii speciale ).

Paratul isi poate puncta pozitia procesuala prin intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea aplicabila? Estudio juridico (Studio Legale) Estudio juridico (Studio Legale) Buna seara urmatoarea ecuatie: Casatorie intre x romanca y tunisian casatoriti in Italia iar casatoria a fost transcrisa si in Romania. acum vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort in romania sau italia? anetadiaconu anetadiaconu O romanca casatorita legal de un an si jumatate in Italia cu un cetatean italian, are rezidenta in Italia . Casatoria a fost oficiata in Italia. Din ... (vezi toată discuția)
Divort italian Chiriac Roxana Chiriac Roxana In cazul unei casatorii dintre un italian si o romanca efectuate in Italia dupa legea italiana unde se poate cere divort?Sotia romanca a solicitat rezidenta ... (vezi toată discuția)