avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- pret prea mic obtinut la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- pret prea mic obtinut la licitatie

buna ziua in cazul in care nu se vinde la licitatie si scade pretul la 50% si nu se acopera datoria mi se vinde apartamentul cu mobila si tot ce este in el sau nu?si ce se intampla atuncea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 15 Octombrie 2013
Bunul dedus executari si pentru care s-a evaluat pretul este bunul imobil ,nu si bunurile pe care le detineti in acesta
si ce se intampla atuncea?

Concret ,la ce anume va referiti ?
Daca nu se acopera datoria prin vanzarea apartamentului, ramaneti in continuare dator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare! daca in cazul unei executari silite, nu sa prezentat ... Robert157 Robert157 O intrebare! Daca in cazul unei executari silite, nu sa prezentat nimeni nici la al treilea termen, care este procedura in continuare. Se mai diminueaza ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara laur01 laur01 Buna seara , as vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema de procedura de licitatie imobiliara.Daca este scos un teren la vinzare cu un pret care este ... (vezi toată discuția)
Care este pretul minim de vanzare a unui imobil prin executare silita cristap cristap Am un credit ,pe care nu l-am mai putut achita,binenteles girat cu un imobil.Acuma am fost somat la plata si urmeaza executarea silita a acestuia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)