avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nerestituirea la timp a carnetului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nerestituirea la timp a carnetului de conducere

In data de 07.02.2009 in Orasul Gherla jud.Cluj mi-a fost retinut carnetul de conducere pe o
perioada de 30 zile (23.02.2009-25.03.2009) si am primit dovada cu drept de circulatie
de 15 zile pe perioada 08.02.2009-22.02.2009.
La data de 26.03.2009 dupa 2 zile de la sfarsitul perioadei de suspendare carnetul
de conducere nu a ajuns la IPJ Brasov unde am domicilul. La drept vorbind eu
daca nu prezint carnetul la control primesc o amenda nu...
As dori sa stiu ce pot face pentru a i-mi recupera carnetul?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 19:37, 29 Martie 2009
Prea multe nu puteti face, faceti o sesizare catre seful IPJ si solicitati sa se urgenteze situatia si sa va elibereze dovada de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare permis in urma comunicarii rezolutiei nup Ionatan Ionatan Am primit NUP intr-un dosar de urmarire penala in urma discutiilor de pe forum de la subiectul: ... (vezi toată discuția)