avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj la o luna dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj la o luna dupa CIC

Buna tuturor,am o problema pe care am postt-o pe mai multe siteuri si nu am primit nici un raspuns concret.Acum o luna si ceva am terminat Concediul de Ingrijire Copil si m-am angajat la o firma,alta decat cea de la care am iesit in acest concediu.Acum se aude ca se fac restructurari iar situatia mea este:Inainte de CIC am muncit 7 luni +5 luni Concediu de risc maternal+3 luni concediu pre si post natal iar inainte de cele 7 luni lucrate am be4neficiat de somaj.Intrebarea mea este :Daca acum la doar o luna voi fi disponibilizata pe motiv de restructurare voi beneficia de somaj?
multumesc si astept raspuns
concediul de ingrijire a copilului se ia in calcul la vechime cat si la perioada lucrata pentru obtinerea somajului. eu cred ca puteti beneficia de somaj, insa nu renuntati la locul de munca prin demise, ci faceti ca angajatorul sa va disponibilizeze prin restrangerea activitatii..in aceste conditii, cred ca va "calificati " pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic maria_rubi maria_rubi Buna ziua! Am iesit din CIC pe 18 ianuarie 2009 (am stat 2 ani). Acum sunt in concediu prenatal, in 20 martie urmand sa nasc al doilea copil. Dupa cele 42 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal vali2588 vali2588 BUNA SEARA .MA NUMESC VALENTIN SI AM O INTREBARE PTR DUMNEAVOASTRA: SOTIA MEA ESTE GRAVIDA IN LUNA 8.A LUCRAT TIMP DE 2 ANI SI 6 LUNI LA O FIRMA DIN BUCURESTI ... (vezi toată discuția)