avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Info - Situaþia plãþilor facturilor de energie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Info - Situaþia plãþilor facturilor de energie termicã pe situl RADET

Buna seara. De circa o luna, intr-o discretie totala, RADET-ul a reusit sa ne (re)puna la dispozitie un link in care se poate verifica situatia platilor facturilor de energie termica. Se actualizeaza o singura data pe luna(deocamdata), dar e un inceput! Linkul este: [ link extern ] !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:08, 16 Octombrie 2013
Lincul postat mai sus nu deschide situatia facturilor.
Incercati pe acesta:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercari debransare radet bucuresti mihaitrandafir mihaitrandafir Buna ziua. La inceputul anului 2010 am inceput amenajarea unui apartament in care am dorit si instalarea unei centrale termice pe gaz. Am inceput demersurile ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2018 si actiune in instanta alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! 1. Ce solutie legala credeti ca exista pentru a-mi monta o centrala de apartament si a ma debransa de la RADET in conditiile noii legi ... (vezi toată discuția)
Bransament individual apa nova racu_camelia racu_camelia Buna ziua, conform noii legislatii, a reusit cineva bransamentul individual la bloc, la Apa Nova? Care ar fi costurile totale, estimative, ale bransarii si ... (vezi toată discuția)