Buna dimineata. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot evalua niste bunuri mobile daca partea adversa cu care doresc sa dezbat succesiunea nu-mi da voie sa intru in casa . Am depus la judecatorie cerere pt partaj judiciar , dar mi s-a respinge pe acest motiv , si necunoscand valoarea bunurilor nici nu pot timbra . Cum ma sfatuiti sa procedez ?Va multumesc frumos.
Le faceti o evaluare ochiometrica, nu stiu aproximativa, pentru timbraj. daca apoi instanta considera ca nu e ok, poate dispune expertiza. sau solicitati dv. expertiza de evaluare.
Sunt asa de importante acele bunuri?
va multumesc pt raspuns , asa am facut la prima cerere care mi-a fost respinsa ,iar acum mi se cer dovezi in urma carui fapt am ajuns la acele valori . pai ce dovezi sa dau , eu am estimat ochiometric cum m-ati invatat dar tot nu e bine vor dovezi , chitante . este posibil sa se ceara asa ceva ? care lege prevede acest lucru ? eu nici nu doresc acele bunuri dar ma obliga sa le trec in masa succesorala .
Va cer dovezi sau vi s-a respins? Ca una e una si a doua e cealalta... Cine va obliga?
Aveti un avocat? Ca faceti confuzii mari, nu va obliga nimeni sa impartiti ce nu stiti ca e sau sa evaluati ce nu puteti sti...