avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperari

Buna ziua.
Impreuna cu fostul sot am luat un credit (3 salarii total a fost undeva la 800 ron
) de la Raiffeisen Bank SA (pe numele meu) in anul 2005.Am platit o parte din el.Dupa divort nu am mai platit nici eu nici fostul sot (el oricum nu platea).Acum mi-a venit o scrisoare de la EOS KSI Romania SRL si scrie urmatoarele:,,Amiabil:Puteti beneficia de o reducere de 10% din suma mentinata (7.712,99 RON)in cazul achitarii integrale in termen de 10 zile de la data primirii acestei notificari.In cazul in care nu aveti posibilitatea achitarii integrale a sumei reduse in termenul precizat,contactatine pt a putea plati in rate (da un nr.de tel.).Beneficii:obtinerea unui plan de rate,stoparea calcularii de penalizarii,reducere pt plata integrala.

Executare silita:In urma unui raspuns negativ de rezolvare amiabila primit din partea dvs se va apela la forta de constrangere a statului (nu inceleg legatura statului) spre a va indeplini obligatiile.Daca in termen de 10 zile de la primire prezenteisomatii nu veti achita sumele mentionate,vor putea parea urmatoarele Consecinte:toate cheltuielile ocazionate de stingerea sumelor prezente mai sus vor fi suportate de dvs
-in temeiul art.651,683 si 733 Codul de Procedura Civila,demararea executarii silite va fi efectuata intre orele 6-20 chiar si in lipsa datornicului.,,

Eu m-am recasatorit ,poate sa il afecteze cu ceva pe actualul sot are masina pe numele lui nu este cumparata de cand suntem impreuna si-a cumparato cu ceva timp inainte de a ne cunoaste.

Nu stiu daca e real,am citit ca datoriile se prescriu dupa 3 sau 5 ani.
???
Cand ati divortat si cand ati facut ultima plata? Masina e bun propriu si nu il afecteaza.
Divorata in 2008 sentinta pronuntata in feb 2009,ultima rata platita in 2007
Cel mai probabil creditul este prescris. Nu faceti nicio plata. Daca va executa silit, faceti contestatie si invocati prescriptia.
Multumesc pt.raspunsuri.
Ma poate executa silit daca nu lucrez nu am venit decat alocatia copiilor si pensia alimentara a copilului mai mare,acestea sunt pe numele meu.
Nu, nu sunt veniturile dvs ci ale copilului, dvs doar le incasati pentru el, nu pot fi executate silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debite catre societate recuperari creante danutzu_72 danutzu_72 buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca ... (vezi toată discuția)
Datorii eos ksi ruxylove ruxylove buna ziua!sunt intr o situatie disperata!cei de la eos ksi mi au preluat datoria catre vodafone,am inceput deja de 2 luni achitarea datoriei,insa este destul ... (vezi toată discuția)
Problema eos ksi romania alinaeg alinaeg Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ... (vezi toată discuția)