Buna ziua.
Impreuna cu fostul sot am luat un credit (3 salarii total a fost undeva la 800 ron
) de la Raiffeisen Bank SA (pe numele meu) in anul 2005.Am platit o parte din el.Dupa divort nu am mai platit nici eu nici fostul sot (el oricum nu platea).Acum mi-a venit o scrisoare de la EOS KSI Romania SRL si scrie urmatoarele:,,Amiabil:Puteti beneficia de o reducere de 10% din suma mentinata (7.712,99 RON)in cazul achitarii integrale in termen de 10 zile de la data primirii acestei notificari.In cazul in care nu aveti posibilitatea achitarii integrale a sumei reduse in termenul precizat,contactatine pt a putea plati in rate (da un nr.de tel.).Beneficii:obtinerea unui plan de rate,stoparea calcularii de penalizarii,reducere pt plata integrala.
Executare silita:In urma unui raspuns negativ de rezolvare amiabila primit din partea dvs se va apela la forta de constrangere a statului (nu inceleg legatura statului) spre a va indeplini obligatiile.Daca in termen de 10 zile de la primire prezenteisomatii nu veti achita sumele mentionate,vor putea parea urmatoarele Consecinte:toate cheltuielile ocazionate de stingerea sumelor prezente mai sus vor fi suportate de dvs
-in temeiul art.651,683 si 733 Codul de Procedura Civila,demararea executarii silite va fi efectuata intre orele 6-20 chiar si in lipsa datornicului.,,
Eu m-am recasatorit ,poate sa il afecteze cu ceva pe actualul sot are masina pe numele lui nu este cumparata de cand suntem impreuna si-a cumparato cu ceva timp inainte de a ne cunoaste.
Nu stiu daca e real,am citit ca datoriile se prescriu dupa 3 sau 5 ani.
???
Multumesc pt.raspunsuri.
Ma poate executa silit daca nu lucrez nu am venit decat alocatia copiilor si pensia alimentara a copilului mai mare,acestea sunt pe numele meu.
Datorii eos ksi
ruxylove
buna ziua!sunt intr o situatie disperata!cei de la eos ksi mi au preluat datoria catre vodafone,am inceput deja de 2 luni achitarea datoriei,insa este destul ... (vezi toată discuția)