avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la un recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la un recurs

Buna,am deschis o actiune pentru a recupera taxa auto,anul acesta fara a angaja un avocat,instanta obliga autoritatile sa-mi restituie suma iar avocatii lor au facut recurs si sunt citat sa ma prezint la tribunal.Din cauza serviciului nu ma pot prezenta la tibunal...sunt sanse sa pierd procesul din cauza asta ?Stima!
Cel mai recent răspuns: lulu26 , utilizator 11:13, 17 Octombrie 2013
Probabil ca da, probabil ca nu.

Dvs aveti posibilitatea sa solicitati judecarea in lipsa, prin depunerea unei cereri in acest sens.

Daca nu doresc sa va invoiasca , va puteti lua o zi de CFP sau de CO.
Depuneti o intampinare la motivele lor de recurs si solicitati judecarea in lipsa dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa , rog raspuns kosmoo88 kosmoo88 Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut o plangere contraventionala pentru rovigneta pe care am trimis-o la judecatoria giurgiu in care am mentionat ca dosarul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)