avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul neplatit pe ultima luna inainte de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul neplatit pe ultima luna inainte de lichidare

IIn data de 13 aug. s-a terminat perioada de preaviz si am intrat in somaj,firma a intrat in faliment. Nu am primit banii pentru luna august plus banii pentru concediu.Lichidatorul firmei mi-a spus la telefon ca statele de plata au fost semnate.Mentionez ca in acest caz sint eu si sotia care am lucrat impreuna la aceeasi firma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 17 Octombrie 2013
Intrand in faliment, probabil ca plata se va face cu intarziere.
Puteti intreba lichidatorul cam in cat timp este posibil primirea salariului restant.
Mesaj editat
@ViorelCristea

Data post: Joi, 17 Octombrie 2013, 12:36
Subiect: Fals semnatura stat de plata

In data de 13 aug. s-a terminat perioada de preaviz si am intrat in somaj, firma a intrat in faliment .Nu am primit banii pentru luna august plus banii pentru concediu. Mentionez ca in aceasta situatie sint eu si sotia care am lucrat impreuna la aceeasi firma. Lichidatorul firmei mi-a spus la telefon ca statele de plata pe luna august au fost semnate de mine si sotia ceea ce nu este adevarat. Ce solutie practica si rapida pot sa obtin ca sa pot sa recuperez banii care ni se datoreaza?

====

Pentru fals se poate face plangere penala.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul angajatului in perioada de preaviz Marius LM Electro Marius LM Electro Buna ziua. La noi la firma s-a luat masura concedierii colective a peste jumatate din personal. In 19 martie firma a intrat in somaj tehnic, masura luata ... (vezi toată discuția)
Suspendarea si incheierea cartii de munca danutzik danutzik in luna ianuarie 2009 am intrat in concediu medical, continuand cu concediu prenatal in lunile februarie si martie 2009 (lunile intregi). am nascut pe 12 ... (vezi toată discuția)
Din cic direct in prenatal paccluj paccluj Buna seara Am fost in concediu ingrijire copil, urmand ca la data de 13.03.2013 sa ma prezint la lucru. Avand in vedere ca urmeaza sa avem al doilea copil, ... (vezi toată discuția)