avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Am lucrat 5 ani la o firma, apoi am demisionat. Dupa 2 ani sunt angajata din nou si acum am 3 ani tot acolo. As vrea sa stiu daca intreruperea cauzeaza unor drepturi fata de situatia in care as fi lucrat in continuare. Multumesc mult pt raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 17 Octombrie 2013
Din pacate nu va pot ajuta deoarece nu inteleg la ce va referiti. Ce fel de drepturi? Daca sunteti angajata din nou, ce importanta are daca ati mai lucrat si inainte? Daca ne dati mai multe detalii incercam sa va raspundem.
@ nikita_tgv

Intreruperea nu constituie vechime in munca. Perioada de intrerupere nu constituie stagiu de cotizare la somaj, pensie sau la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)
Cum ma afecteaza concediul fara plata mmriunana mmriunana Buna ziua! Sunt angajat la o firma de 15 ani, dar in ultimii 2 ani am lucrat doar 2-3 luni in rest am fost in concediu fara plata.As vrea sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Revenire din suspendare somaj mirei_80 mirei_80 Buna ziua. Am si eu o...\\"problemuta\\" ! Destul de serioasa pentru mine de fapt. Anul trecut am fost incadrata ca invatator cu contract pe o perioada ... (vezi toată discuția)