avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zugraveala executata foarte prost
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zugraveala executata foarte prost

Buna ziua
am si eu o problema cu asociatia de locatari unde lucuiesc - mai exact cu cei care administraza blocul . Povestea suna cam asa : S-au strans semnaturi pt a se executa lucrari de zugraveala a scarilor .Pe tabelul respectiv semnai daca erai de acord sau nu - nu si o suma estimativa a costului - suma era undeva la 180 de aparament ca manopera si materilale cam 1500 de scara . Au adus dupa aceea o ,,echipa de zugravi''( nu cred ca au o diploma in acest domeniu ) - - costurile la materiale s-au dublat - iar pe alocuri zugraveala este jalnica. Am anuntat presedintele blocului sa vina sa se faca reparatie pe unde zugraveala arata ,, jalnic" iar acesta imi spune ca la momentul respectiv nu era lumina pe hol si au facut si baieti cat de bine au putut sa vada - ca daca vreau sa se repare sa mai dau alti bani.. Unde pot reclama conducerea acsociatiei ca nu isi face treaba ?Exsista vreo autoritate care sa controleze aceste lucrari ?
Cel mai recent răspuns: Silviuvox , utilizator 11:13, 10 Februarie 2014
[EDIT] O astfel de lucrare se face numai in baza unui contract cu asociatia de Proprietari. In acel contract se stabilesc exact lucrarile care se vor efectua in casa scarii , cat si suma manoperei dupa caz. Verificati daca s-a emis o factura pentru suma incasata si ce prevede acel contract. O zi Buna,
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zugravire scara bloc miki3 miki3 As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu reparatia acoperisului AnamariaPMT AnamariaPMT Buna seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 etaje si de curand am achitat lucrarea pentru reparatia hidroizolatiei aferente apartamentului nostru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as avea o intrebare legat de garantia pentru instalatiile ... Fe2019 Fe2019 Buna ziua. As avea o intrebare legat de garantia pentru instalatiile din spatiile comune ale unor imobile noi. Mai exact daca pentru apartamentele noi ... (vezi toată discuția)