In luna Octombrie 2008 sotul meu a schimbat locul de munca, mai precis pe data de 9.10.2008 ( a fost facut contract de munca pe perioada determinata 3 luni ) la o saptamana de la angajare pe 16.10.2008 a avut loc un accident de munca in urma caruia s-a ales cu o fractura de maleola cu deplasare (glezna dreapta), fiind dus de urgenta la spital de catre colegi unde medicii au stabilit ca trebuie intervenit chirurgical. Din acel moment a intrat in concediu medical care a durat pana la 31.12.2008. Pe data de 5.01.2009 a revenit in campul muncii iar pe 09.01.2009 expira contractul de munca ( care era pe perioada detreminata ) si a fost anuntat ca nu se mai reinnoieste si ca va fi dat afara. Mentionez ca firma nu a binevoit sa declare accidentul de munca la ITM. Vindecarea nu a fost in totalitate deoarece urmeaza o alta interventie chirurgicala. Ce putem face in acest caz??? Noi am fost si am declarat acc. la ITM.
Accident de muncă
dritaS
Buna ziua,
Am fost angajat pe perioada determinata de 1luna de zile . După aproximativ 3 săptămâni am avut un accident de muncă (o presă mi-a prins ... (vezi toată discuția)