avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

Buna ziua,

In luna Octombrie 2008 sotul meu a schimbat locul de munca, mai precis pe data de 9.10.2008 ( a fost facut contract de munca pe perioada determinata 3 luni ) la o saptamana de la angajare pe 16.10.2008 a avut loc un accident de munca in urma caruia s-a ales cu o fractura de maleola cu deplasare (glezna dreapta), fiind dus de urgenta la spital de catre colegi unde medicii au stabilit ca trebuie intervenit chirurgical. Din acel moment a intrat in concediu medical care a durat pana la 31.12.2008. Pe data de 5.01.2009 a revenit in campul muncii iar pe 09.01.2009 expira contractul de munca ( care era pe perioada detreminata ) si a fost anuntat ca nu se mai reinnoieste si ca va fi dat afara. Mentionez ca firma nu a binevoit sa declare accidentul de munca la ITM. Vindecarea nu a fost in totalitate deoarece urmeaza o alta interventie chirurgicala. Ce putem face in acest caz??? Noi am fost si am declarat acc. la ITM.
Cel mai recent răspuns: eles , utilizator 12:20, 30 Martie 2009
Va multumim frumos! Doamne ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de muncă dritaS dritaS Buna ziua, Am fost angajat pe perioada determinata de 1luna de zile . După aproximativ 3 săptămâni am avut un accident de muncă (o presă mi-a prins ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca ral-alexandra ral-alexandra buna ziua as vrea si eu niste raspunsuri la urmatoare problema:in data de 26 septembrie tatal meu a avut un accident de munca mai exact a fost ars cu sirop de ... (vezi toată discuția)
C.i.m pe perioada determinata si indemnizatia de somaj demnitate demnitate Am incheiat un C.I.M pe perioada determinata si am semnata si o anexa de confidentialitate, am renuntat la somaj dintr-o greseala nestiind ca daca intarzii cu ... (vezi toată discuția)