avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

am un apartament pe numele meu si al sotului, obtinut in timpul casniciei. Acum eu am plecat la munca in italia fara consimtamantul sotului iar acesta vrea sa ma dea parasire de domiciliu si sa ma dea afara din casa, Daca ma da parasire de domiciliu eu mai am dreptul la apartament?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:36, 17 Octombrie 2013
Da, nu vă puteți pierde dreptul de proprietate, iar treaba cu părăsirea de domiciliu, nu este decât opțiunea dvs., dacă nu v-ați părăsit copilul , lăsându-l fără cele necesare sau altceva care l-ar fi pus în pericol...în caz că există copii minori.Și nu veți putea fi trasă la răspundere, nimeni nu are dreptul să vă îngrădească libertatea, dreptul de a munci, de a avea un trai decent, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După 10 ani de căsătorie, divorț. vreau să plec din casă cu cei doi minori, cum să fac ca să nu mă bage la părăsire de domiciliu? Katycre84 Katycre84 Bună seara! După 10 ani de căsnicie cu bune si cu rele dar mai multe rele violență , lipsă de libertate nu aveam voie să ies din casă fără acordul ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu cu minori turboxxl turboxxl Buna ziua, Va rog sa ma invatati si pe mine cum pot pleca din domiciliu conjugal fara sa fiu acuzata de parasire de domiciliu Mentioneaz ca in zona in ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters265930 ContSters265930 Buna ziua. As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta ... (vezi toată discuția)