avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda de la instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda de la instanta

daca instanta i-a dat fostului sot amenda de 500 de lei , el mai poate deschide si alte procese ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:28, 19 Octombrie 2013
Bineînţeles că poate. Liberul acces la justiţie este un principiu constituţional şi nu poate fi îngrădit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema in judecata cu rezerva de a cere daunele pe cale separata? eusaisapte eusaisapte Am observat cazuri in care s-au formulat chemari in judecata in care daunele materiale, sau morale dupa caz, s-au cerut cu rezerva de a le cere pe cale ... (vezi toată discuția)
Castig la discriminare iosif.kramar iosif.kramar In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment. Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul ... (vezi toată discuția)
Imi pot da angajatorul in judecata? elims elims doresc sa imi revendic niste drepturi legale si ma intreb daca exista vreo restrictie legala care sa ma impiedice sa imi dau angajatorul in judecata in timp ce ... (vezi toată discuția)