avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara sa stau in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara sa stau in preaviz

Buna seara,

As dori sa stiu cum m-ar putea afecta pe viitor o concediere din motive disciplinare in conditiile in care nu respect termenul de preaviz. Se pare ca angajatorul meu nu intelege ca efectiv nu mai suport sa vin la actualul loc de munca si prefere sa periclitez atat activitatea lor, cat si nervii mei. Am scris demisia, au semnat-o si eu cu "am luat la cunostinta" insa tot nu vor sa ma lase sa plec cu acordul partilor, vor neaparat sa stau 20 de zile in preaviz. Si ma tot ameninta cu cercetarea disciplinara si cu "nu cred ca intelegi ca o sa apara vesnic inregistrata (concedierea pe motive disciplinare)". Pana la urma cat apare? Cum apare? Merita sa imi irosesc 20 de zile din viata si extrem de multi neuroni de teama concedierii acesteia?
Cel mai recent răspuns: corrine123 , utilizator 00:00, 18 Octombrie 2013
Pai daca nu ati efectuat CO, puteti sa-l efectuati in perioada de preaviz.
am 2 zile de concediu, nu vad cu ce m-ar ajuta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Marius-Alexandru Marius-Alexandru Buna seara! O intrebare, mai am preaviz pana pe 27/12 si astazi le-am comunicat sefilor ca mai vin doar pana vineri, ei au inceput sa ma ameninte ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Mi-au desfacut contractul de munca dupa ce mi-am depus demisia studladr studladr Bună ziua! Pe 2 martie mi-am prezentat demisia(desi eram in CO pana pe 6 martie ). Imediat, am încheiat contract de munca cu un alt angajator. Fostul ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate simona.elisa simona.elisa buna ziua , cum este afectat un salariat daca a dat cerere de lichidare la zi ., nu i a fost acceptata decat cu preaviz de 15 zile, iar el in preaviz a fost ... (vezi toată discuția)