avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere salariu fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere salariu fara acordul meu

Buna ziua,
Cum se fac inregistrarile in Revisal vis-a vis de modificarea salariului. Mie mi s-a redus salariul desi eu n-am semnat nici un act aditional.....conducerea firmei nu stie ca eu n-am semnat, contabilitatea cred ca au omis ca eu n-am semnat acel act...dar eu primesc salariul redus. Pe ce baza se fac inregistrarile in Revisal?? Situatia asta este de un an si jumatate, pot cere firmei diferenta de bani??
Cel mai recent răspuns: ContSters239798 , utilizator 13:46, 18 Octombrie 2013
Buna ziua,

este nelegala reducerea salariului in mod unilateral. Puteti cere sumele care nu vi s-au platit de catre angajator. Totusi, urmeaza sa apreciati asupra oportunitatii acetei cereri, intrucat din experienta mea de avocat, va pot spune ca astfel de solicitari declanseaza de obicei "razboaie" intre angajator si angajat.

Zi buna,
Costi Boncu
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
din fericire nu mai lucrez acolo, deci n-as avea nimic de pierdut....
Dar totusi cum se face inregistrarea in Revisal?? Sau Inspectoratul muncii nu cere o copie a actelor....??
Inregistrarea in REVISAL o face angajatorul , ITM-uul verifica datele transmise numai in situatia unei petitii sau a unui contropl inopinant la societatea in cauza.
Poate o sa fac o sesizare.......suna a razbunare dar o merita
Multumesc frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Firma noua - itm CHANEL CHANEL Ce documente trebuie depuse la ITM pentru inregistrare firma noua , de asemenea pentru Revisal? In termen de cate zile de la infiintare? (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)