avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE DE INTRETINERE!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE DE INTRETINERE!

Buna!
In ce context instanta poate da castig de cauza in ceea ce priveste pensia de intretinere pt un copil minor (11 luni) in functie de salarul minim pe economie din tara daca tatal lucreaza cu contract de munca in strainatate, cu mama ramasa fara servici in tara datorita pretentiei tatalui de a o urma in afara tarii, momentan fiind fara niciun venit?
Cel mai recent răspuns: celentana , utilizator 22:44, 1 Noiembrie 2013
Buna ziua,
Da, se poate daca mama nu poate face dovada ca tatal are venituri si nici nu stie firma la care lucreaza tatal.
Gabriel Klein Kiritescu
Mama sa faca dovada veniturilor tatalui.
Care este legatura intre dorinta tatalui de a fi urmat si ramanerea mamei fara serviciu?
Dupa cum am mentionat tatal lucreaza in afara tarii iar mama lucra in tara, tatal avand pretentia ca mama sa il urmeze in strainatate, ea a renuntat la serviciul ei de aici si si-a urmat sotul in afarara tarii unde el isi avea locul de munca.
Stiind adresa, nr de tel si denumirea firmei unde lucreaza sotul, cum as putea face dovada veniturilor lui din afara? Cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
celentana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)
Divort si custodia copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! Cumnata mea trece momentan printr-un divort. Are un copil din casatoria respectiva si cateva bunuri cumparate in comun cu sotul sau. Pe timpul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate si plata pensie de intretinere epsicutza epsicutza Imi cresc singura copilul nascut in 2006,nerecunoscut de tatal lui.Pana acum asta nu a fost o problema,dar mi-am pierdut locul de munca si imi este foarte greu ... (vezi toată discuția)