avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Salariu consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Salariu consilier juridic

Ce salariu are un consilier juridic la biroul unui executor judecatoresc? Este prevazut undeva sau ramane la latitudinea executorului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 18 Octombrie 2013
Salariu se negociaza , plecand de la salariul minim brut pe economie - 800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare (consilier juridic debutant) vali pintea vali pintea Sunt absolventa de drept promotia 2013 si la angajare la un privat mi s-a oferit doar minimul pe economie de 800 ron .Eu stiu ca pt studii superioare anul ... (vezi toată discuția)
Poprire alesimtranslate alesimtranslate Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un executor imi poate opri 1/3 din salariul meu net de 800 de lei. Acum angajatorul imi opreste 265 de lei din salariu ... (vezi toată discuția)
Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)