avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie Presedinte de Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie Presedinte de Asociatie

Buna seara,
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc, apartamentul fiind pe terasa considerata necirculabila in actele de vanzare cumparare a casei.
As dori sa stiu daca Presedintele de Asociatie imi poate interzice accesul pe terasa pentru curatenie, cel putin din fata geamurilor mele, mentionez ca aceasta curatenie si ingrijire nu o face nimeni. Aceasta decizie este OK?
Toate acestea sunt raspunsurile pe care dlui doreste sa mi le transmita in scris ptr ca am sesizat asociatia ca s-au facut lucrari de izolatie pe terasa de catre vecinul care locuieste la etajul 3, sub aceasta terasa, si care mi-a provicat si pagube prin acoperirea scurgerii de pe acoperisul blocului, deasupra apartamentului meu.
Mentionez ca nu am fost informata de aceste lucrari de izolatie, nici eu si nimeni din scara blocului, nu s-a organizat nici o sedinta cu acest subiect.
Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:09, 18 Octombrie 2013
Interventie moderator

Este al 4-lea topic pe care il deschideti cu subiectul "terasa".
Va rog sa continuati si sa puneti orice gen de intrebari la unul din topicurile anterioare deschise de dv. pe aceasta tema.

Va inchid acest subiect, va puteti copia textul si continuati pe topicurile mai vechi. Le gasiti apasand butonul "Urmarite" din prima pagina a forumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare reparatii pe acoperisul blocului de catre persoane neautorizate misha20 misha20 Buna ziua, Vrea sa va intreb cum ar trebui sa se procedeze corect in urmatoarea situatie si ce as putea sa fac, cui sa ma adresez: Cu o saptamana in urma ... (vezi toată discuția)
Utilizare terasa bloc misha20 misha20 buna ziua, Locuiesc la etajul 4 unde din apartamentul meu exista acces direct la terasa blocului. Ferestrele din apartament si balconul au vedere direct in ... (vezi toată discuția)
Montare antena satelit insanity insanity buna, ma puteti ajuta cu un raspuns? vreau sa instalez antena parabolica pe bloc, insa presedintele blocului mi-a transmis ca nu se poate face asta, deoarece ... (vezi toată discuția)