avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informare DIICOT despre furtisaguri, venituri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informare DIICOT despre furtisaguri, venituri necuvenite, spalare de bani, evaziune

Cum poate fi adusa in atentia DIICOT o persoana certata cu legea, care in prezent este executata silit pentru milioanele de euro insusite nelegal si cu toate acestea dupa eliberarea din inchisoare continua sa castige sute de mii de euro prin contracte ilegale cu "produse ecologice". Nu as dori sa imi mentionez numele deoarece sunt extrem de periculosi cei din clan. Mi se pare nedrept ca niste analfabeti,fara a jigni dar acesta e adevarul, implicati politic in mizerii sa sfideze oamenii de bun simt si sa isi cumpere case si masini fara pic de sudoare. Eu cred ca noi, ca opinie publica trebuie sa luam masuri pentru distrugerea acestor sarlatani care in viata lor nu au castigat un leu cinstit.
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 23:16, 18 Octombrie 2013
Face-ti un denunt la Parchetul de pe langa Tribunalul Curtii de Apel din zona dvs.
Precizati detaliile si toate indiciile , martori , etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati de milioane de euro... bagobond bagobond Nu imi vine sa cred cand aud de onorarii de 1 milion euro , pe langa spaga de 1.5 milioane de euro ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori un sfat. orice sfat mi-ar fi util. 4carmen0 4carmen0 Buna ziua, as dori un sfat. Parintii mei au vandut un apartament si au cumparat o casa in 2010. Este vorba despre o casa la vremea respectiva de 50.000 euro. ... (vezi toată discuția)
Anulare contract pe motivul erorii obstacol marius2474 marius2474 In vara anului 2008 am negociat cu parintii prietenei mele constructia unei case care era deja inceputa. Acestia spuneau ca aceasta casa este pt prietena mea ... (vezi toată discuția)