avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Faneata intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Faneata intravilan

Detin fineata intravilan, categorie de folosinta fineata teren liber de constructie , destinatie zona de locuinte si functiuni comlementare congorm !UG AVIZAT SI AROBAT !RIN HCL.In conformitate cu OUG34/2013, cum scot din circuit agricol in vederea construirii ?
Cel mai recent răspuns: mandelos , utilizator 23:32, 19 Noiembrie 2013
In principiu adresati Directiei de fond funciar a localitatii respective o cerere de fapt este o intreaga documentatie ce cuprinde acte de proprietate, puteti intreba initial la primarie de unde trebuie sa scoateti si un certificat de urbanism, apoi daca nu scoateti tot lotul trebuie sa faceti o documentatie cadastrala cu lotul respectiv , amplasamentul.
Multumesc ! Am facut deja acest demers, dar, exista un dar,,,,, oug 34/2013, cu asta am emottii. Nimeni nu stie nimic concret, nu sunt norme... Nimic.

Interventie moderator.
Va rog sa nu mai folositi exclusiv litere mari.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
Adriantot, moderator
Astept si eu o cale de rezolvare a pro lemei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)