avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat ca martor intr-un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat ca martor intr-un dosar penal

Unul la batut pe altul. Victima ma tot cheama de martor prin intermediul politiei. Am primit vreo 10 citari/citatii, dar nu m-am dus deloc pana acuma.

Mi se poate intampla ceva? Efectiv ignor citatiile primite de la politie.

Victima are doar 7 zile IML.
Cel mai recent răspuns: chucky9 , utilizator 17:33, 21 Octombrie 2013
puteti fi sanctionat pentru neprezentare . atat de organul de urmarire penala cat si de cel de judecata . E urat gestul dvs. Ce s-ar intampla daca si dvs. veti avea nevoie de martori pentru a dovedi o fapta ... Asa e in Romania ... civilizatia , altruismul si spiritul civic sunt pasari rare pe cale de disparitie...
Nu uita ca tot ce faci , ti se intoarce , faci bine - primesti bine , faci rau - primesti rau, Ying - Yang -ul functioneaza oriunde !!! Deci te sfatuiesc sa mergi ca martor, fiindca nu trebuie sa mergi decat o data la politie si o data la judecata (daca e cazul) , nu doar de frica amenzii ...
Eu is prieten cu agresorul :D
Si fraerul de victima ma cheama :D

Am inteles ca daca primesc mandat de aducere, mandatul expira dupa 5 citari, e adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturisirea in fatza victime (in prez. martorilor) xuser xuser Poate fi luata in considerare marturiserea invinuitului/inculpatului fatza de \"victima acestuia\" , daca ea s-a produs fatza de martori? Gen merge acasa la ... (vezi toată discuția)
Sunat pentru a ma prezenta la o discutie cu un domn de la brigada antidrog MainEvent MainEvent Buna ziua, Tocmai am fost sunat de un domn de la Brigada Antidrog care m-a invitat sa purtam o discutie in cadrul Politiei Capitalei. Mi s-a spus sa nu-mi ... (vezi toată discuția)
Dilema: am fost numit ca martor, dar nu am fost prezent. primesc amenda daca sunt citat si nu ma prezint? shoby16fff shoby16fff un prieten m-a pus martor la un accident la care nu am participat normal eu am aflat mai tarziu. deocamdata nu am primit nimic acasa,dar in momentul in care ... (vezi toată discuția)