avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Casare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Casare autoturism

Am o masina veche pe care vreau sa o dau la fier vechi si sa o scot de la impozit. Problema este urmatoarea , proprietarul masinii a decedat in urma cu 7 ani si nu a fost facuta sucesiunea, din pacate s-a pierdut si talonul masinii, dar exista Cartea de identitate, CIV. Cum as putea sa o radiez de la taxe si impozite, dar sa nu fac succesiunea si nici sa scot duplicat dupa talon de la Poliitie. Care ar fi pasii legali. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gheo304 , utilizator 09:40, 20 Octombrie 2013
Concret ce calitate detineti in raport de defunctul proprietar ?
Detin calitatea de fiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul vechi, neinmatriculat buna ziua, sunt din prahova ... Ipitt31 Ipitt31 Radiere vehicul vechi, neinmatriculat Buna ziua, Sunt din Prahova si am o masina achizitionata in 2014 prin contract de vanzare cumparare de la o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara civ Krisstinel Krisstinel Buna ziua, detin in prorietate un autoturism pe care nu l-am mai miscat de vreo 6 ani, masina a ajuns un morman de fier si atat. Toate impozitele platite la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)