avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnarea procesului verbal al AGA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnarea procesului verbal al AGA

Cine poate sa semneze procesul verbal AGA in cazul in care cei 2 asociati au sediile in alta tara decat Romania. Nu au venit niciodata in Romania. Activitatea firmei este condusa de un administrator roman numit de acestia. Mentionez ca firma are ca asociati: 1 persoana juridica straina si 1 persoana fizica straina. Poate sa semnenze administratorul in locul lor acest proces verbal?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: carabela_anca , utilizator 15:05, 27 Martie 2009
Procesul verbal Aga poate fi semnat de catre un imputernicit din partea persoanei juridice (imputernicire simpla emisa de persoana juridica ) si un imputernicit din partea persoanei fizice straine ( imputernicire notariala) .Administratorul nu poate suplini prin semnatura sa acordul de vointa al asociatilor.
Persoana imputernicita sa semneze poate sa fie chiar administratorul? In cazul imputernicirii notariale a persoanei fizice, aceasta trebuie facuta de un notar din Romania? Cand depun bilantul cu acest Raport ala AGA, trebuie sa depun si imputernicirile sau e suficient sa fac referire la ele?
Multumesc mult
offf....acum am vazut ca si actul constitutiv......la rubbrica asociati este semnat tot de administrator ca reprezentant legal al amandoura........nu mai stiu cum e ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de constructii mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. as dori sa infiintez o firma de constructii. unicul asociat va fi o persoana juridica al carui unic asociat este in italia. trebuie neaparat ca ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv sa ContSters22096 ContSters22096 cum se modifica actul constitutiv intr-un SA? se poate ca actionarii (persoane juridice straine) sa imputerniceasca cate o persoana fizica romana pentru orice ... (vezi toată discuția)
Depunere onrc act constitutiv actualizat emillius emillius Buna ziua, Ce documente trebuie sa contina dosarul pentru depunerea la ONRC a unui act constitutiv actualizat? Fata de ultima actualizare publicata nu s-au ... (vezi toată discuția)