avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutionare dosar accident cu victime
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutionare dosar accident cu victime

buna ziua.
cine ma poate indruma ,daca se poate ,cum sa fac si ce sa fac?In urma cu un an si 8 luni am avut un grav accident soldat cu doi morti si eu grav ranit. .Cel care a produs acest grav accident nici la ora actuala nu este tras la raspundere .Dosarul este la parchetul din Pitesti de 4 luni, a stat la politie un an si patru luni,.fac naveta la Pitesti din luna accidentului sa-mi prelungesc dovada,.cand intreb de ce nu se solutioneaza si sa se trimita in judecata mi se spune ca este volumul mare de lucru .Ce pot face cu aceti mari procurori care se ocupa de acest dosar?
Va multumesc
Faceti o plangere la prim procurorul parchetului.
Nu prea aveti ce face din pacate, genul asta de dosare dureaza, audieri, expertize etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri in legatura cu un accident deosebit de grav stefimit stefimit Buna ziua. in urma cu un an si 8 luni ama avut un accident f.grav .sotia decedata si eu grav ranit cu urmari destul de grele. nici pana in momentul de fata nu ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii roxanagariela roxanagariela cine este sanctionat si pentru care infractiuni in cazul in care o persoana moare ca urmare a unui accident de munca? aceasta nu avea incheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa / durata dosarului. Vykut. Vykut. Buna ziua! Imi puteti spune oare cam cat timp dureaza un proces pt ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier? Mentionez ca pana in ... (vezi toată discuția)