avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lamuriri in legatura cu un accident deosebit de grav
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lamuriri in legatura cu un accident deosebit de grav

Buna ziua. in urma cu un an si 8 luni ama avut un accident f.grav .sotia decedata si eu grav ranit cu urmari destul de grele. nici pana in momentul de fata nu am fost chemat la parchet sa dau declaratie si sa faca rechizitoriul ca sa-l trimita pe faptuitor in judecata. eu fac naveta lunar la Pitesti din Slatina pentru prelungirea dovezii pentru a putea circula cu masina. Va rog spuneti-mi ce sa facem eu si fiica mea . cum sa ne adresam si cui. am angajat si avocat de parca as fi vinovat pentru faptele savarsite de faptuitor.. Cum ar trebui sa procedam sa ne cerem drepturile , sau asteptam pana ajunge dosarul in instanta?. Am facut o sesizare si la Parchetul General Va rog daca stiti cum se procedeaza clar Avocatul a facut tot psibilul dar nu poate sa treaca de,, comoditatea.. procurorilor de la Parchetul Arges.. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:37, 20 Noiembrie 2013
Solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil in solutionare sa va comunice stadiul cercetarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar accident cu victime stefimit stefimit buna ziua. cine ma poate indruma ,daca se poate ,cum sa fac si ce sa fac?In urma cu un an si 8 luni am avut un grav accident soldat cu doi morti si eu grav ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)