avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort. Copilul la cine ramane ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort. Copilul la cine ramane ?

Buna ziua,

Sora mea vrea sa divorteze.
Salariul sotului ei, este de aproximativ 1600 lei, ea NU are o sursa de venituri.
Sora mea, mi-a spus ca el ar putea sa ii i-a copilul invocand faptul ca el are salariu si ca are cum sa aiba grija de copil, pe cand ea, nu...

Fiind fratele ei, daca eu declar si aduc acte doveditoare ca am cum sa ii ofer ei si copilului o garsoniera(sunt proprietar si eu ii platesc si utilitatile, ea doar sa locuiasca acolo) + 2500 lei lunar(din salariul meu) - pot face transfer bancar prin homebank din contul meu in contul ei, ma rog, zic sa fie dovedibil ca ii dau acei bani, exista cea mai mica sansa ca ea sa ramana cu copilul chiar daca nu are servici?

*edit: copilul are 4 anisori

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2013
synergist, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:36, 10 Noiembrie 2013
Sa ia taurul de coarne ca incet, lucrurile se rezolva. Succes !
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor si partaj Iris_64 Iris_64 Doresc sa inaintea actiunea de divort si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Avem un baiat de 13 ani pe care il vrem amandoi .Sotul meu nu lucreaza ... (vezi toată discuția)
Divort Iordache Aurelian Iordache Aurelian actiunea de divort a fost introdusa la T .SEVERIN ,de catre sotiareclamanta, cu toate ca domicilliul comun este in RM .Valcea,localitate unde locuieste inca ... (vezi toată discuția)